torsdag 8 september 2011

Blommor, också på kastruller

Köpte lite saker av den fina Catariina  i början av veckan. Kastruller och tallrikar och fick en fin plåtburk på köpet. Oj så jag skämdes då jag kom fram alldeles svettig till det "hippa" området i rödbergen efter att ha småsprungit hela vägen dit från kampen med alltför mycket kläder på. Det blev inte många ord sagda innan jag slank ut genom dörren med min lilla klimp som för en gångs skull bestämde sig för att leka blyg och grät då han sattes ner på golvet. Det roliga då jag hörde varifrån jag sku hämta sakerna var att min syster, som jag inte kommit för att hälsa på fast hon bott där iflere år redan, bor i samma trappa några våningar uppåt. Så klättrade såklart uppåt med mina fina saker och hälsade på i hennes etta. Äntligen! Kändes så konstigt att åka hemåt efter klockan nio med vagnen, det är inte ofta jag är ute "så sent". Spännande. ;)

Idag kände jag mig då riktigt glad då jag tog fram den fina kastrullen. Har länge önskat mig av dessa men tycker de är rätt dyra vanligtvis som begaganade,om man alltså alls hittar av dem. Tycker jag fick dessa för struntsummor, tack till Catariina alltså!! Nu infann sig matlagningslyckan, så lycklig man nu kan vara då man egentligen nästan avskyr att laga mat och endå hamnar göra det varevigaste en dag, flera gånger om dagen tom.En höstig gryta på kött,äppel,egna morötter och bönor samt burgur. Blev inspirerad av muminmamman här för en tid sedan. Gott tyckte de två stora i familjen och den minsta som fick äta sin mat själv.
så mycket trevligare att se på än en vanlig,tråkig kastrull!
på balkongen är det höst
hittade fina små lyktor som passade så fint i färg

och nya fina färger dyker upp alla dagar

2 kommentarer:

  1. OJ, vilken fin blomstrande balkong. Super häftig bild med hösthimlen och blommorna. Fin kontrast.

    SvaraRadera
  2. Egentligen slog blixten från kameran lite väl hårt och jag försökte rädda det som räddas kunde. ;) Men ja, jag måste säga att jag ler lite varje gång jag ser ut på balkongen, det blev rätt lyckat i år. Fast vissa kan tro att man är lite knäpp då man fixar såhär i ett hus där nästan ingen annan har blommor på balkongerna..

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)