tisdag 20 september 2011

Sjukstuga

Inatt har vi sprungit mellan de två yngre som lät förfärligt sjuka,gnydde högt och sov oroligt.
På morgonen då väckarklockan ringde tjugo före sju och jag slet upp min stackars skolpojke fick jag vid morgonmålet höra att han också är sjuk. Världen gungade,huvudet värkte, han mådde illa, lät krasslig och hade stegring. Så det var bara att meddela skolan att han blir hemma idag. Ingen klubb blev det heller för Trapp. Tre sjuka barn och en mamma som också har en värkande kropp. Fast de har varit rätt lugna faktist. Lekt tillsammans en del. Bara på eftermiddagen blev det lite för mycket för mina nerver då det började bråkas om lite vad som hellst, då packade jag ner de två yngre i syskonvagnen och gick på en promenad till palstan. Men aj, så det tog på mina krafter. Svettades som en liten gris av den korta sträckan och armarna är helt mos. Stackars små om de har lika ont i kroppen. :(  Tripp var överlycklig då han fick bli hemma ensam en stund, helt ifred.
En zinnia fick jag att blomma på balkongen.Krysantemumerna får man 2 st för 4,5 i vår närbutik.De hade fina färger idag!

sjuklingarna på promenad

eternellerna har börjat blomma i vackra färger.

gladiolusarna blommar nu för fullt. Gillar färgen.

fast de är lite sneda efter stormarna

sjuklingarna ritade många,många konstverk idag. 

Lilla gubben fick vara med i leken.Grät riktigt då han måste stiga ur vid matdags.
Så måste jag ju såklart lägga upp lite mer loppisfynd från veckoslutet. Blusen Trull har på bilden ovan är därifrån. Älskar regnbågen färger!
Hittade ett fint hem till fjärilarna jag fick av mamma på loppiset.Hon hade tänkt sälja dem.
En "klotthalare" till Tripp för 2€, Vinterbyxor till Tripp och Trapp och en välikausihaalari till Trull.
fina lakan med två dynvar
turtleslakan
och en fulsnygg retroblus till babyn

2 kommentarer:

  1. Nämen en såndär åkpåse som Trull har hade jag också då jag var liten beibis. Åtminstone liknar den på den jag hade. Men å andra sidan är det ju inte så många år sen det heller....;)

    SvaraRadera
  2. Den är från 80ans mammalåda, tror de hade en hel del lite liknande i lådorna innan det också. Älskar den! Hittade en oanvänd 80:as och 85:as mammalåda då Trapp var baby, riktiga guldgruvor för en retroälskare. :)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)