söndag 3 juni 2012

Äntligen!

Äntligen kom den. Dagen han väntat på sedan förra hösten. Räknat månader, veckor och dagar. Sist och slutligen bara timmar. Hans första kompiskalas, hans femårskalas! Det var de två bästisarna från klubben med småsystrar och mammor som kom för att fira. O vilket lyckat kalas det blev. Jag berömde de små gästerna då de betedde sig mycket bättre än de lite äldre gästerna jag haft att göra med de senaste åren, Tripps klasskamrater. Vi hade inget program (förutom mete) utan de lekte fritt, åt och spelade lite wii mot slutet. Då de gick var jag helt förvånad över hur relativt städigt här ännu var, det såg inte ens ut som om en orkan dragit fram, som det brukar. Wow. Ja och Trapp han var så nöjd, så nöjd över sin dag. Då de alla gått ville han genast ut i nya blusen han fått och prova såpbubblorna (med AngryBirds på!) de fick i sina metepåsar. Tripp i sin tur tyckte absolut Trapps nya vettenpiston sku provas trots att det var kallt. Så vi gick ut. Passligt nog hade K, den ena lilla gästen glömt sina såpbubblor och ville absolut komma och hämta dem. Så de kom tillbaka med systern och mamman, ut på vår bakgård där de ännu lekte tillsammans i någon timme innan det blev läggdags och de sku fortsätta vidare till butiken dit de ursprungligen var på väg. Så Trapp hade ju tur då han fick ha roligt  nästan hela dagen, ni sku ha sett de gnistrande ögonen och det breda leendet. Mammahjärtat var lyckligt och det kändes inte längre så farligt att jag hamnat göra precis allt själv inför kalaset, i släptåg av dessa tre vildingar.

Många små pojkar på vår balkong

Trapp ville ha jättebullor,så vi gjorde sådana.Cars tallrikar dukades fram och han var nöjd med menun. 

Istället för kinuskitårta han sku ha velat ha körde vi med kinuskiglass. Funkade kanske ännu lite bättre, på tårtan åt han nämnligen senast bara kinuskin.. 

SuperMario blusen var han så lycklig över och bubblorna yrde. 

Så lekte de roliga lekar (här är de fåglar i fina bon som ruvar på ägg och flyger omkring). Stackars Trapp frös nog säkert men vägrade erkänna det för då sku ju blusen ha blivit under tröjan så man inte såg bilden. Min tid gick åt till att rusa efter kamikaze toddlern som struntar i alla nej och bara vill ut på vägen..

6 kommentarer:

  1. Hej :) hittade din blogg för någon månad sedan,och sträckläste allting du skrivit sedan du började blogga :) gillar att läsa om er vardag och får många tips angående blommor och odling,du har verkligen gröna fingrar!ha en bra sommar,kram Michaela

    SvaraRadera
  2. Men vad roligt att du hittat hit då! Tack för att du kommenterade! Du ska också ha en riktigt bra sommar!! :)

    SvaraRadera
  3. Du har då verkligen bullat upp! Ser ut som en toppenfest!

    SvaraRadera
  4. Det var en riktigt fin fest måste jag säga. Avslappnat, passligt många barn så alla lekte tillsammans och hade roligt och mammorna är de trevligaste på området. ;) Det var nog en perfekt början på kalaskarriären.

    SvaraRadera
  5. Oj, så gott med bullar och chips, och så kul med såpbubblor! Det behöver inte vara så märkvärdiga saker, ändå är det stort för de små. Och en sådan fin kaka!

    SvaraRadera
  6. Precis, det var redan så spännande att det öht kom gäster att han nästan inte kom och säga hej. Inte vågade de heller nästan komma in, så stort är det nog med sådanahär kalas! :D Tack, värdens lättaste kaka kan man säga. ;)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)