fredag 29 juni 2012

Förra veckan

Förra veckan var det ju härligt väder. Så förutom alla besök till hälsostationen hängde vi i parken. Tyvärr är där inget vatten i bassängerna eftersom målfärgen flagnar (nåt de märkte från stadens sida i Juni och inte tydligen "hinner" åtgärda, grr) men sällskap åt vildingarna är där och staket! Ja fast han vet ju var det är hål i inhängnaden, den kortaste..
Kan man inte trampa själv är bröder och en "buss" väldigt roliga!! Han spanar alltid in då någon väljer denna och så står han där och klämmer sig upp på bänken. Inte alltid är han dock välkommen tyvärr..

En tom leksakslåda, bästa förvaringsplatsen ju! Får man stänga locket och dricka en kopp kaffe ifred?

Barn och bilar har sett på ritade. Tyckte det var så sött då de äldre delade på stolen utan att bråka.
 Under tiden har jag choppat spenat från palstan, någon fin sort med härlig färg och mjukat upp den lite
 Innan röran åkt ner i plättsmet. Min dolda talang, steka plättar med tre stekpannor samtidigt. Svettigt och vill inte bli störd för då blir det väldigt fort svart. Men det blev ett berg som räckte tom. några dagar. Spenatplättarna blev kanske inte så spenatiga men goda är de ju ändå. "Efterrätten" gjordes på kokosmjölk då den vanliga tog slut. Riktigt gott!

På torsdag var det först hemsk rusning i parken strax efter lunch men där vi halv två var det bara vårt lilla gäng kvar i någon timme. Hann prata med de nya/sommarjobbarna där och sa att det ju är tur att vi är så många att parken inte stod helt tom..  Musiken stömmade från högtalarna och den lilla typen tog en kort lur så jag tom. hann ligga på filten en stund och läsa tidning. Lyx!
Vad glad jag är att Trapps gamla blus (hittad på någons vind) går på nu i sommar. Den har jättefina broderier framtill! Fina lilla hippibarn! 

O dessa har rykt ihop hundra gånger i dagen men också lekt fint tillsammans. Nog är det bra att alltid ha en lekkompis till hands! 

Han har gjort mig galen med alla sina påhitt. "Bomma, bomma" - riv. 
 O så har man gråtit en skvätt då spjälsängen tagits i bitar. Den är ju så himla fin och gammal. Hur ska jag kunna göra mig av med den då?? Helt hemskt ju! Oj att det ska vara svårt att acceptera och gå vidare i livet. Han växer ju alldeles för fort min sista baby!
Det var alltså Jessica som på FB bjöd ut deras växasäng för bara 20€ och då den lilla inte sovit mer än någon enstaka natt i den underbara spjälsängen (och inte på sistone) så slog vi genast till.  Nu har han faktiskt sovit där ibland. Inte hela natten, det har bara hans bröder gjort (de är ju glada att de nu alla ryms och sova i vårt rum), men ens timmar! 

Vi har byggt banor och sett bilar åka i loopen tills herr klåfinger förstört..

Fixade också Trapps sparkcykel i skick (den hade tappat lite delar förra året). Han vägrar prova på vanlig cykel. Trampande är svårt för honom och så tror jag synen inverkar så han inte kanske riktigt litar på avstånden och så. Då är det tryggare lite lägre ner. Men Jösses så han åker fort med den, han är nog duktig med de korta benen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)