lördag 11 maj 2013

Det första biobesöket

Vi var ju på väg på bio förra veckan, utan att lyckas få plats.. Det nya försöket var nu på tisdag. Efter lite om och men fick vi ordat så att mamma kunde vakta Trull och låna pappas bil där det finns en bilstol till honom. För att vi med Trapp sku hinna på filmen måste vi åka till hennes jobb då hos slutade. Det var inget pojkarna klagade över då det innebar metrotur förutom den vanliga bussresan. Hur länge kommer man att få njuta av tindrande ögon då de ser de orange tågvagnarna?!

Efter glatt tjattrade i metron promenerade vi till skolan där hon jobbar och lämnade en liten typ för att åka iväg med bil. Trapp och jag fortsatte sedan mot vår tumiskväll. Han var på gott humör!

Kompisbild med pupu, som fick komma med på äventyret.

Ni sku bara veta hur söta blickar de får, eller den får, då den hänger där med gropar istället för ögon,sliten och så himla kär. 
 Vi åkte in till Kampen, med den härliga metron. Hämtade biljetterna, valde godis i Makuuni och gick för att äta till Mäccen. Pupu spanade in Kampens övre torg. Mycket att se på! Vi satt också och tittade och funderade över hur hemskt det sku vara att bo där! Vi är nog inte gjorda för sådan miljö, vi. Förra gången vi satt här, veckan innan, var det en man på cykel som flög illa utanför på gatan. Nu var det en man som tänkte bli under taxin, slog och sprakade på den medan den åkte vidare och kusken i sin tur stannade, öppnade dörren, hötte med näven och skrek fula ord. Som sagt, mycket att se på!


Tänka sig. Leksakerna (jag tog också barnmenun) man fick med (ja vi tog sådana denna gång) hade samma tema som filmen vi just sku gå på. Han var helt förvånad över sammanträffandet. Hur kunde det vara möjligt?! 
 Och äntligen, klockan sex, var det dags att sätta sig i bänken och dra på glasögonen. Men han var rätt orolig då jag drog fram kameran, han hade ju sett alla skyltar där det stod att det är strängt förbjudet att fotografera!
Men nog måste man ju föreviga sådanahär äventyr!  


Filmen, The Croods, var bra. Jag skrattade gott och han gillade den också! Mycket högt tempo men inte skrämmande fast brorsan lite försökte skrämma honom innan. Han är ju rädd för vulkaner så tänkte lavan i filmen kunde vara too much, men han tyckte bara den var bra, inte skrämmande utan helt "lapsenmielinen". Min söta, kära, unge! Han hann inte ens äta godis eller popcorn då han bara följde med skärmen. Och antagligen såg han väl lite 3-D också fast vi inte är helt säkra. Nöjd var han hur som hellst! Mer än nöjd!

Hem åkte vi ännu med metro och buss och hemma hade allt gått bra med Tripp och Trull.
Intressant och rätt fint konstverk på Kampens metrostation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)