torsdag 9 maj 2013

På kalas

Har ofta lämnat de små kära hemma på sistone då jag dragit iväg på släktfester som inte ordnats hos mina föräldrar. De vill så ofta bli så vilda. Då jag är den enda bland syskon och kusiner som har barn har det ibland känts lite tungt då de inte riktigt verkar förstå hur det blir om man har tre energiska pojkar/barn. Man vill ju inte precis att de beter sig som de gör, men man kan inte påverka så mycket alla gånger. Tråkigt får ju stackrarna också då man är hos någon som inte har leksaker.
Nu var det dock Trapps fadder, min yngsta kusin, som hade födelsedag. Och efterom de inte träffats på länge och jag var ensam med barnen så fick de komma på besök. Denna gång åkte vi iväg med väskor fyllda av leksaker, så det åtminstone inte sku bli tråkigt. För tråkigt=härj.

Visst var det ju oljud och visst var det liv. Men egentligen gick det helt bra! De börjar bli äldre och fiffigare. Ganska skönt samtidigt som det är så sorligt!

började med att beundra mosters imponerande samling med små växter som väntar på att flytta till deras sommarstuga. Lite rakare och robustare än mina.. 

Balkongen var också så fin! Där satt Trull och pratade med den ena faddern sin en stund.

Pojkarna hade beyblade arenan med sig och sysselsatte sig duktigt i de ljusa rummen.

Födisbarnet,Lotta, vid det vackert dukade bordet. Hon hade gjort en massa av det jättegoda själv. 

Trull satt en stund vid "barnbordet" och verkar fundera på om hans andra fadder är helt ok. 

Se så vackra muffinsar vi blev bjudna på! 

och helt otroligt god kaka Lotta gjort!
Trull var lite besviken då inte han fick blåsa ljus och till vänster ser ni ett barn i godisskålen som fort tömdes..
Festfina (randiga) barn på vårig balkong. Mina fina! <3 
 Och så får ni inte bara en utan två dagens outfit bilder. Bara för att jag är så förtjust i mina loppisfynd. Det var dessa jag hämtade gången då Trull rullade ner för trapporna.
Blusen har så vackra broderier också, och hörni, silverglitter! 

Jag har lite att träna på ännu då det gäller outfitfotografering.. Men här ser ni också ett av mina favorithalsband, mammas jobbkompis mamma har visst gjort det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)