fredag 10 maj 2013

Playdate

Trapp fick ju en första bästa kompis förra året i klubben, Aatu. De var så på samma nivå, tysta och snälla. Nå han började i dagis förra hösten och jag var lite orolig för att de sku växa ifrån varandra då de inte träffades. Visst har vi försökt träffas med jämna (långa) mellanrum men inte är det ju samma för ett barn om inte man träffas regelbundet i veckorna. Endå tycker jag de alltid börjar där de slutade senast då vi träffas och leker så fint tillsammans än! Härligt! Nu på måndag frågade hans mamma igen om vi hade tid att leka en stund i parken, och som tur hade vi inget annat inplanerat just den dagen. En fin eftermiddag i parken fick de alltså ha!

Först lekte de tillsammans med en skolpojke Trapp brukar leka med, scoottade och cyklade. Sen ville de leka med dinona vi nuförtiden för det mesta har med oss och då fick de vara på tumis (förutom att Trull hängde efter). Söta!


Hans lillasyster och Trull kommer för det mesta överens rätt bra de också, men hon är nog inte helt förtjust i små som inte förstår, så man får vakta lite.. Här sku de ju såklart ha precis samma sandleksak till sist.
Efter en stund av dinolek blev det gungning och så började det vara dags för dema tt åka hem och äta.

 Men jag hoppas dessa trivs tillsammans ännu i många år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)