onsdag 15 maj 2013

En morsdag i många bilder

Jag fick börja dagen med bara mig själv. Resten var igen hos farföräldrarna. Pappa hämtade mig i nåt skede och vi åkte via hans nya lägenhet. Den var ju riktigt fin! Konstigt att se alla de gamla, trygga, möblerna på ett nytt ställe. Som hemma men någon annanstans. Ljust och fint! Men på översta våningen utan hiss. Hoppas han åldras väl. Åtminstone får han nu hålla sin kondition uppe genom att släpa allt till lägenheten.
Efteråt åkte vi efter barnen till Esbo. Fick gratulera också svärmor på morsdagen.

Tvingade dem på gruppbild. Vi har alldeles för få! Barnen fick också vara på bild med bara mummi. Men det blev intressanta bilder..

 De har en perfekt bilbana på gården då de är på besök. Verkar vara mycket omtyckt och underhållande!
Så åkte vi vidare mot föräldrarnas hus som har sin första visning nästa söndag. Tudelade känslor här. Eller ledsna. Visst är det ett bra ställe för barnen att vara på! Det kommer att bli mycket, mycket konstigt och sorligt då det inte finns kvar. Men man får väl  samtidigt hoppas de får det sålt så de kan fortsätta åt det hållet de vill.
De gungade. Tripp är så duktig med Trull. Lyfte honom utan problem in i babygungan och gav så storebrorsaktigt fart också. Ibland funkar det med dessas samspel. Då känns det bra!

trädgården börjar vara full med vackra blommor. Som måste lämnas kvar..


De hittade stora grenar och bollar och började träna boboll.

 Sambon kunde också vara med eftersom vi grillade ute. Inne kan han ju inte vara pga. den söta kaninen.
De yngre tömde lekstugan på sandleksaker 
och lekte snällt tillsammans
denna färgen gillar jag! 
Lite måste vi ju rådda inne också i det ekande huset. Så konstigt.
städigt och tomt
Som tur var det så varmt att det gick bra att äta glass i solen! God glass!

Den gamla masken börjar tyvärr gå i bitar nu. Men nog har den lekts med också!
Stackars Trull är helt hysterisk rädd för den. Samtidigt som det är SÅ spännande att någon har den på sig..Han sku ha velat att den var på på morsdagsbilden också tror jag. Bilden som var helt hopplös att ta då inte ungen hölls på bilden..

Barn på morsdagsbild.  Borde ju ha bett någon ta en bild av dem med mig också, insåg jag då de gått och lagt sig. Äh!
Systra min försökte göra frisyr på Tripp. Han har alltid gillat långt hår! 
Trapp och Trull hade pysslat sådanahär ljuvliga kort för att ge med blommorna. Detta var Trulls. Så lätt att göra också för en tvååring (han limmade tom. själv med en topsipinne). Jag hjälpte bara lite med skruttandet av blommorna. 
Själv fick jag en blomma av Trapp. Fast de hade vattnat dem för mycket i klubben och fröet hade ruttnat. Han som var så ivrig och förväntansfull. Vi fixade det förra veckan genom att han fick välja nya frön bland mina fröpåsar så nåt hade hunnit sticka upp till morsdan. Av Tripp fick jag ett fint kort med löfte om diskning. "Fast mamma, det är inte sant. Läraren tvingade oss att skriva så!" Jaha, men tack då.. Vi får se. Kanske jag endå tvingar honom göra det nåt tag. Sambon hade jag bett städa köket då han åkte hem innan oss.. men han hade fått så ont i magen att han inte kunde göra det.

Men en riktigt fin och lyckad morsdag var det! Nog kan man skratta sig lycklig över dessa busfrön. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)