måndag 13 maj 2013

En skön fredag

Grilldag, ni vet. Skolpojken fick stanna hemma. De hade vikarie och han har varit sjuk bara ett par dagar detta skolår så han fick ta ledigt för att njuta av en utedag med oss. Synd nog fick han hemska magsmärtor en halv timme efter att jag ärligt meddelat skolan att han får bli hemma. Så vi sku ha kunnat ta sjukledigt också.. Men som tur gick attacken över efter någon timme och han var som vanligt resten av dagen.
Vi packade vagnen full med mat och dricka och gick för att ta farväl till Tomi, en av Trapps favoritledare, som var där för sista gången.
Det var gott om folk i parken och solen värmde så skönt fast det hängde mörka moln i närheten och det låg regn i luften.
Det var länge sedan Tripp var med. Nog är det roligt att ha dem alla där! 

En perfekt ledare. Trapp hade ritat en fin bild och skrivit deras namn. Själv höll jag traditionen och skrev ett litet farvälbrev där jag skrev om hans goda sidor. Har inte stött på en ledare som lyssnar så bra på barnen, alltid på deras nivå  och verkligen försöker inverka på deras tankesätt och vara positiv. Tycker man ska berätta till andra om de gör nåt bra! Han stannade nu hemma som hemmapappa. Ett bra val!

Trapp hade med sig storebrors beybledearena och några bleidin. Medan jag pratade glatt med andra mammor (jag har nästan blivit sociel här hörni!) fick han nya vänner. Roligt! Tripp trivdes också helt bra. Han scoottade och spelade fotboll med ledarens jämnåriga son. Usch. Snart vill han väl inte alls följa med oss till den barnsliga parken. Man får ta vara på den sista tiden!

de har vackra tulpaner framför parkhuset! Fast de blev rätt låga i år.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)