tisdag 11 oktober 2011

Galan

Jag har aldrig varit på en gala. Jag har absolut inga kläder för en gala. Jag vet sannerligen inte om jag ens har mod att gå på en gala. Endå så spinner det lite i huvudet. Det kunde ju vara riktigt roligt att klämma ut sig från comfort zonen och träffa er bloggare helt live, i stora klungor. Människor man fått lära känna, de delar de valt att dela med sig. Bilder de lägger upp som ens ögon får njuta av. Tankar de väckt och tröst och samhörighet man kännt ibland. Men sku jag våga gå fram och säga hej? Man undrar.
Men vet ni vad. Jag gjorde nyss nåt jag antagligen borde skämmas nåt alldeles förfärligt över, jag nominerade min egen blogg.  Bara för att jag är så stolt över att jag började blogga. Efter år av velande hit och dit och en dator fylld med bilder ingen endå ser. Inte är det ju tankeväckande saker jag skriver om, inget stort eller speciellt. Men redan att jag får dokumenterat vår vardag så man kan blicka tillbaka då den lilla hönshjärnan säger upp kontraktet helt är stort för mig. Ni kanske inte ser det, men för mig med dendär dåliga hjärnan som ofta är väldigt svart av depression är detta ett sätt att peppa mig till att göra ens det lilla extra i vardagen. Ni kanske inte vet det, men jag är väldigt glad och tacksam varje gång någon går in här och läser, varje gång någon kommenterar blir jag riktigt jätteglad. Tack till er!Rösta nu på era tre favoriter! Här.

10 kommentarer:

 1. Ska vi byta röster? :) Hihi.

  Jag var tidigare idag o röstade på EN blogg (hade lite bråttom då så hanninte klura ut vilka andra), så jag kunde ju gå o rösta på några fler nu!

  SvaraRadera
 2. Hih. Jag gav faktist redan mina tre röster. :)

  Svårt att välja bland så många bra, var och en på sitt eget sätt.

  SvaraRadera
 3. Jo, och jag märkt att man bara skulle rösta EN gång. Så nu blev det bara en blogg om jag röstade på.

  SvaraRadera
 4. Klart du skall gå på gala eller så har du en egen gala hemma med dina juveler!

  Läser nog varje dag, men tidigare kunde jag inte ens kommentera och nu då jag igen kan så ibland så tänker man att jag gör det senare ;) då man får en hel minut på sig (nu har jag mutat den yngsta med en bit äppel :)))

  SvaraRadera
 5. Jo visst borde du slippa på galan!:) Precis som du är jag jätteglad att nån går in och läser min blogg, det är ju därför man skriver här. Tyvärr är det alltför sällan någon lämnar en kommentar av att de har varit inne och läst och det är något som även jag är dålig på att göra... Men läser gör jag nog!:)

  SvaraRadera
 6. Ja visst, man kunde ju piffa upp både sig och ungarna i nå fina boan (alltså sådanadär fjädergrejor man har kring halsen). Måste genast ge mig ut och leta efter sådana! :D

  Ja, så är det ju Sanna, att man sitter där och nickar men skriver inte ner den lilla hälsningen att man visst känner igen sig.

  SvaraRadera
 7. Jag funderar på samma sak, att gå på galan eller inte. För mig handlar det främst om anonymitet, jag vet inte ifall jag vill att nån skall se mig live! Men jag tror nog att jag tänker gå, och om vi ses där så lovar jag att prata med dig :)
  Och om din blogg: jag tycker att du skriver så ärligt och med varmt hjärta. Många bloggar är som glansbilder med bilder på bara det vackra i livet och skriverier om hur duktig man varit och hur fantastiskt livet är. Ja visst är livet fantastiskt med det finns så många andra känslor också.
  Så var inte anspråkslös i onödan! Man märker att du har livserfarenhet och ett djup som man uppnår bara genom att vandra igenom livets skuggor då och då.
  PS. Har svarat på din kommentar gällande min teckning, gå in och kika på min blogg!

  SvaraRadera
 8. Jo, jo kom på galan. Jag kommer åtminstone och pratar med dig. :) Jag känner igen som bloggar aktivt, men tänkte att det kan vara riktigt roligt att vara lite glamorös och gå på gala.
  Jag har inte heller nåt att sätt på mig, men tänkte gå till UFF om en vecka då de har allt för 2-3-1 € Kanske man kan hitta där en fin klänning?

  Jag tycker också om din blogg just för att du skriver så fint om vardagen och tycker att du verkar vara en riktig livsnjutare och har en så söt familj!
  Själv önskar jag ibland att jag också kunde skriva så bra.

  SvaraRadera
 9. Alltså var det månne du som idag köpte ett änglaspel i Muminbutiken..? Störde mig efteråt att vitsi hon såg bekant ut och så slog det mig att det kanske var du?! Om det var du, beklagar jag att jag inte kände igen dej.
  Och självklart du ska komma på galan, det är kul juh!

  SvaraRadera
 10. Hih, nej det var inte jag. :) Jag sku kanske ha vågat säga hej. Ibland blir jag sidu morsk av mig. ;)
  Men tja, vi får se med galan, beror på om jag hittar nåt att klämma in mig i eller inte.

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)