lördag 8 oktober 2011

Lugnt

De stora pojkarna åkte till farmor och farfar igår kväll. Sambon lagade sushi och vi såg en film då minstingen somnat. Det var första vuxenfilmen på länge. Hamnade bara avbryta en gång då Trull vaknade och hade svårt att somna om igen. Orsaken till att jag så sällan ser filmer nuförtiden är just det, man blir ju hela tiden avbruten och jag med min hönshjärna glömmer ju genast att jag ens sett på film.
Han är helt super på att laga sushi!! 
Imorse åkte han iväg till Puumala för att klättra, igen. Jösses en så big deal det blivit av det då han alltid måste åka så långt bort. Säkert är det roligt att namnge de nya rutterna, men hallå liksom!?
Nå vi har haft det riktigt lugnt och skönt med minstingen. Lyssnat på musik och chillat. Tog en tur till Kottby till vekarakirppis. Att man kan bli nervös på vissa mammor som inte liksom reagerar alls på omgivningen utan står där med vagnen mitt på gången och gräver i allsköns ro. Jag brukar försöka lämna vagnen vid caféhörnan och hålla Trull i manducan eller fritt på golvet. Fast han rymmer nog rätt kvickt där mellan hyllorna. Det är helt super med en lekhörna för barnen! Hittade en hel del och råkade träffa en mamma som bor här i Vik och vars son som också går i klubben är jämngammal med Trapp. Hann prata både ett och annat då loppiset stängde och vi föstes ut. 
Så fortsatte vårt hemmahäng. Dammsög tillsammans. Alltså jag försökte dammsuga och han skuffade omkring dammsugarn som ett gåstöd eller vred sugstyrkan till minsta varje gång jag vred upp den. Mycket underhållande! Men är ju glad att han inte är rädd för manicken såsom Tripp var. Man kunde nästan inte dammsuga med honom han bara grät helt hysteriskt.
Underhöll både sig och mig med brorsans byxor

kuckoo!  Han älskar att gömma sig under tyg.

försökte riva ner mina dekorationer om och om igen

funderade vart vi var på väg

Fick en ny mössa från loppiset. Den har sockor som hör till. Köpte ett set i blått också.
Önskar jag kunde sticka sådana själv.

17€ för en sgs ny mellansäsongs Travalle halare till Tripp

En helt sprillans ny halare åt Trull. En plåtväska ,goretex skor och muminhusform.

vi lekte med kameran

och han underhöll sig fast hur länge med ballongerna
Nu tänker jag steppa en stund, har inte gjort det på länge, men ikväll kommer jag ju inte ut och springa då jag är ensam med Trull. Få se hur många avbrott det blir denna gång.

3 kommentarer:

 1. Vad skönt med tumis tid. Fast jag brukar tycka dygnet känns mycket längre då jag bara med Axel :) Antar att den äldre busen håller oss alla fullt sysselsatta då han hemma :)

  SvaraRadera
 2. ..och jäklar, nu funkade mitt konto också :)))

  SvaraRadera
 3. Han verkade njuta för fullt då han fick både sambons och min uppmärksamhet då på fredan, visade alla konster och njöt med oss i sängen fast hur länge.
  Men ja, visst är dagen längre då man hinner sätta ner sig och tänka emellanåt,både på gott och ont.
  Jee,nu väntar jag mig att du flitigt kommenterar då. ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)