torsdag 20 oktober 2011

Mitt spännande liv del tusen

Ja ni vet kanske att tisdagar och torsdagar är klubbdagar. Idag förde jag Trapp till klubben, kom fort hem och kröp i säng med Trull, och just då vi tänkte dåsa iväg så mindes jag väskan. Den lilla klubbväskan låg ju ännu i vagnens korg. Jäklar. Så jag drog upp den lilla mosiga babyn som tittade förvånat på mig då jag igen klädde på honom halaren, sprang till parken, lämnade väskan på Trapps knagg och sprang hem igen. Somnade på fem röda, båda två. Tur att jag kom ihåg det! Just som Trapp berättade om Paavo från klubben som på tisdagen inte    hade annat än dricka med sig, inget mellanmål, kära nån. Inte att han sku ha berättat nåt om deras utflykt in mot stan, annat än att där fanns en stor sten, men att kompisen varit utan mellanmål det var stort det.

Efter klubben sken solen så härligt att det inte gjorde nåt att vi stod där i parken, ensamma igen, i flera timmar. Jag har ju nuförtiden den perfekta sysselsättningen att fördriva tiden med, kameran. Ibland drömmer jag om någon smart telefon med nätkoppling.

Stackars Trull. Han fick ju tandköttet spräckt igår. Nå idag föll han i sandlådan så han slog munnen i sandlådskanten. Läppen sprack, blodet rann och smetades runt ansiktet och på halaren, tårarna rann och nu har han en lila fläskläpp. Min stackare.
Sandlådans kung 

Spindelmannen och den vackra vyn från parken
ooo HOPP! 

Babyn nöter snart hål på halarna, det var lååånga hasspår i sanden idag där han krupit omkring. Han trivs.
Det har regnat en hel del de senaste dagarna
och hur härligt är det inte med en "egen" sjö, mitt på vår parkrutt

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder!!!!! Vilket äventyr!!!

    SvaraRadera
  2. Det var rätt härligt väder, det underlättade en hel del. Tack! :)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)