måndag 3 oktober 2011

Kaka

Det blev en hel del tårta och morotskaka över från kalaset igår. Ungarna tyckte inte om tårtan och en halv tårta kan vi väl inte äta på tumis heller med sambon. Så idag tänkte jag vara lite modig och spontan. Grannen, vägg-grannarna alltså (vi bodde faktist i deras lägenhet innan vi bytte till denna större) har en son som är född en vecka innan vår minsting. Mamman antydde här en dag i trappan att hon har det lite tråkigt ibland på dagarna. Så idag, när nu huset för en gångs skull var i gott skick efter kalaset gick jag och ringde på deras dörr och bjöd in dem på kaka. Lyckades tyvärr väcka dem mitt i dagssömnen men det verkade inte störa då de blev inbjudna. Den lilla var hur söt som hellst, nyfiken och inte alls blyg och mamman är jätte avslappnad och trevlig, en liten hippi tror jag, som jag. Samma färger hade vi åtminstone på både våra och barnens kläder, det är väl ett bra tecken. ;)
Vill ju inte hellst att folk plingar på oförberett, brukar gå omkring i helt hemska trasor ibland då jag har hemmadag med barnen, men sådär annors kunde det nog vara riktigt trevligt med någon ny vän.

Lilla Rohan borde vara född först i oktober men kom lite för tidigt så han hann bli lite äldre än Lukas.

7 kommentarer:

 1. (Skall testa om jag nu kan kommentera, har bara inte lyckats tidigare)

  Vad roligt!! Friskt vågat hälften vunnet!

  Veronica

  SvaraRadera
 2. Jag tog bort ordverifikationen i nåt skede, det var väl den som ställde till det. Roligt att du nu kom igenom! :)

  Jep, det var riktigt trevligt faktist!

  SvaraRadera
 3. Kan du inte flytta hit som vår granne?? ,)

  SvaraRadera
 4. Är området trevligt? ;)

  SvaraRadera
 5. Jodå, så trevligt så :)

  (det skulle förresten vara super om du kunde fixa att man kan prenumera på vidare kommentarer i ett inlägg? Förstår du hur jag menar? För jag är och kommenterar lite här o där oftast, men kommer inte ihåg var, så sen kan jag inte se ifall det kommit flere kommentarer/svar ;))

  SvaraRadera
 6. Jag försökte hitta ett sätt att göra det på men lyckas inte. Ifall man klickar på den där Prenumerera på kommentarer som finns till höger antar jag att alla kommentarer kommer till en, och det är ju kanske inte helt roligt det heller. :/ Hmm. Nån nördigare kanske kan hjälpa?

  SvaraRadera
 7. Jag funderar om det var så att man måst ställa in sina kommentarer med nånting popup? Då ändrades mina, tror jaj.. Före det kunde jag inte alls kommentera, ens egna inlägg..:/ Nåja. Datanörd är jag inte, men googlade fram och kom till nån självhjälp-sida :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)