tisdag 25 oktober 2011

Matt

Orkade inte ens bli arg idag då jag märkte vad någon gjort på palstan. Bara matt, trött på dumma människor. Jag som försökt lita och tro det bästa. Lite ledsen. Att någon ids söndra barnens saker. Varför? Muminhuset stampat eller slaget i små,små beståndsbitar, vassa små bitar över hela den ena lekhörnan. På den andra lekhörnans matta var det barnens leksaksgräsklippare någon idats förstöra och sprida ut, pyttesmå sylvassa plastbitar. I olika färger, lockande för en baby. Tack så mycket. Idioter.

4 kommentarer:

 1. Bor i radhus. Vi har gemensam gård. På gården har man aldrig kunnat lämna några leksaker, för allt har söndrats eller försvunnit.
  Samma gällde enda tills jag och en annan mamma fick nog! Vi tog tag i saken, pratade med alla föräldrar! Pratade med barnen!
  De större barnen, de som söndrat, gav några av sina gamla leksaker till den gemensamma gårdsplanen. Idag dräller det av leksaker på gården. Det har fungerat bra sedan jag stampade med foten :)

  SvaraRadera
 2. nämen usch vad mycket skrivfel... nu ska jag krypa ner i sängen med en dålig deckare :) godnatt

  SvaraRadera
 3. Nej FY! Vad lessen man blir. Vi bor också i radhus, tre stycken hus runt en gemensam gård. Hittills har vi kunnat ha våra saker ute i sandlådan, konstigt nog. Jag hoppas verkligen att våra "stora" inte i nåt skede får för sig att det är tufft att söndra andras saker.

  SvaraRadera
 4. Mammaspring- Ja inte en chans att man sku kunna lämna nåt på vår gård, men så bor vi också i stadens höghus. Men jättebra att ni stampade till!! Här är det nog ingen nytta av det heller tror jag. Fast vi brukar nog aldrig vara på "vår" gård, här är inte så trevligt...
  Nadja- ja det är ju så man hoppas att det funkar! Tror nog man får med sig lite sunt förnuft från ert hem. ;)

  Detta är ju alltså frågan om en kolonitott närmare sådär 900m från oss så man har ju ingen koll på vad där händer då man inte är där. Men jag vill bara inte sluta lita på människorna. Kanske man dock borde så småningom, åtminstone här i våra förstörda trakter. :(

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)