måndag 10 oktober 2011

Lattemamman

Jag? Nå nej!
Idag kokade jag vatten i vattenkokaren, hällde det över cappuccinopulvret i fina muminmuggen, tog en klunk och blev avbruten av Tripp som kom hem med mamma. Glömde fort bort hela kaffedricksplanen då mamma blev kvar en stund för att pojkarna ville visa henne ett spel.
Vid middagen hällde jag i lite mer hett vatten i muminmuggen då min delikata cappuccino var kall. Åt middag och glömde bort hela muggen. Värmde den i mikron innan jag sku läsa saga för barnen. Tänkte att jag ammar minstingen innan jag dricker kaffe så inte han blir piggare av mjölken. Nattade honom, de större (eller egentligenTrapp)  har äntligen lärt sig somna själva, åtminstone om man har en bra orsak (Trull) att inte ligga där bredvid. Värmde kaffet än en gång i mikron och svepte det i mig. Att nam nam bara, jättegott cappuccino. Precis som på snofsigt café. Not. Fast jag har nog aldrig ens druckit annat än vanligt kaffe på café, ja förutom på det café där jag själv jobbade som servitris i tonåren.

mr.google står för bilden.

5 kommentarer:

 1. Nämen, en liten nallebjörn i kaffebilden :)

  Nu fick du mig riktigt sugen på burk-cappuccino!

  SvaraRadera
 2. Man skall inte kasta bort så dyra saker som kaffe:) Jag värmde just upp kaffe bryggt på söndagen...man har tydligen blivit mindre kräsen på gamla dagar:) har du testat Gevalias pås-cappuccino med Dajmsmak? Rekommenderar!

  SvaraRadera
 3. nadja- glad att mitt gourmet inlägg fick dig sugen på gott. :)

  muminmamman- Hih.Det var redan ganska bra det. Jag brukar ibland dricka kallt kaffe från morgonen/dagen om jag ska ut och springa. Det smakar endå så illa att det går lättare ner kallt.
  Ooo dajmsmak låter underbart! Måste definitivt testas. Har en softspot för dessa smaksatta kaffepulver fast de är rätt dyra.

  SvaraRadera
 4. Ha haa, så typiskt! Jag brukar svepa i mig mitt kallnade morgonte sådär vid lunchtider.
  Och kom ihåg det gamla ordspråket: kylmä kahvi kaunistaa.
  Så det finns en guldkant där också :D

  SvaraRadera
 5. Nåmen,då vet vi vad som är orsaken till min strålande skönhet. ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)