söndag 9 oktober 2011

Tuparen

Ja inte sådanadär vilda men riktigt trevliga med släktingar,god mat och champagne, har jag varit på med minstingen idag. Det var Lotta,min kusin, och hennes sambo Jocki som bjöd in oss för att se deras nyremppade fina lägenhet. Allt var så ljust och fint, nytt och härligt. De har lyckats bra! De hade förresten världens sötaste tvättmaskin. En pikuliten en som de hade byggt en plats åt under lavoaren i badrummet. En som rymmer 3,5kg. Så söt! Tänk att ha så lite tvätt att man klarar sig med en sådan. Tanken känns väldigt främmande. Vi har en som rymmer 7kg. Den fylls åtminstone en gång i dagen.
bubbligt, mitt på ljusa dan

Mycket Iittala på det fina bordet

Mycket Iittala i hela lägenheten faktist.
 Note to self. Köp kanske inte fler sådanahär till present till detta par. Om inte de vill det själva alltså.

värdparet strålade

Trull undrade vart vi kommit men hängde nöjt med Ipi. Dreglande.Mycket dreglande.

Poffer,hans ena fadder, visade den stora apan. Helt kiva, nästa grej tack! 

Mösse, fadder nr.2, var nästa i famnrundan. Han klarade tom att hålla i honom trots att jag glömt att han AVSKYR sammet.

Lotta hade gjort en kaka som värsta proffset

Jocki hade en ordentlig samling av dessa

Trull gillade tamburen. Jag gillade den ordentliga belysningen där. Det saknar vi nämnligen.

och vi matchade varandra. Jag hade orange strumpisar också fast de inte syns.
Hemma märkte jag orsaken till mungrävandet och dreglet som forsade. En liten,liten kant av den högra,övre hörntanden har kommit igenom. Tand nr. tre! Helt obemärkt dessutom, de två övre framtänderna är de vi stirrat på, de kommer nämnligen just igenom de också.

10 kommentarer:

 1. Få se om vi också får en tand då, han har haft vakentid 3-5 två nätter och handen i mun. Tom på babysimmet idag så handen i mun, dök och fort som attan var handen i mun innan han hann blinka undan vattnet från ögona :) Så har han också bara de fyra framtänderna :)

  Han tycks inte främja heller!

  SvaraRadera
 2. Stackarns tumme är hela tiden helt fnasig och röd då det ska pillras i munnen konstant.
  Det är ganska hurja dethär med tänder tycker jag, fascinerande hur det är planerat. Hur ont det måste ta på de små och hur vana de blir med det förutom emellanåt då det blir lite för mycket.

  SvaraRadera
 3. Ser ut som ni har haft ett jätte mysigt veckoslut på tumis. Men säkert lika roligt att få alla tillbaka igen. :)

  SvaraRadera
 4. Men vad söta ni är på det sista fotot! Båda två! Matching rules!

  SvaraRadera
 5. Malin- Det är nog SÅ skönt med bara ett barn ibland. Fast man märker nog att han blir lättare uttråkad då de större inte är här och underhåller.

  muminmamman- Tack,tack! :) Brukar inte riktigt hinna med matchning av kläder, men nu var det ju bara vi två. Ja dessutom har pojkarna typ en festskjorta per man så variationerna är ju inte precis oändliga. De hatar festkläder. Det brukar de kraftigt föra fram varje gång de ska på. ;)

  SvaraRadera
 6. Du är så söt och minstingen också. Fast jag tycker han blev så stor genast han fyllde ett. Vadå bebis? Han som var så mycket bebis...

  SvaraRadera
 7. Oj vad ni nu ger komplimanger. :D
  Han ÄR min bebis, för alltid! ;) Nånej, han blir faktist mer och mer minimänniska för var dag som går (tyvärr). Han har bl.a. lärt sig mycket tydligt visa vad han tycker om man tex. förbjuder nåt eller tar ifrån honom nåt han VILL HA. Ett tjut kommer då igång som också de döva sku reagera på. Huh. Får se vad det blir av hans temperamet då, han som hittills varit så lugn och medgörlig.

  SvaraRadera
 8. Heeej, Poffer är min skolkaveri och min allra första pojkvän (när vi var 7 år gamla, mycket allvarligt förhållande). Vi bodde nästan grannar hela lågstadietiden. Under "vuxenålder" så har vi firat flera midsomrar tillsammans och han har varit hemma hos oss...
  världen är liten :D

  SvaraRadera
 9. Hehe, ja inte är den alltför stor åtminstone såhär på nätet. :)
  Ojojoj, pojkvän, huh! Tänk, du kunde ju vara mamma till mina barns småkusiner eller vafaan de nu blir igen,råddar alltid bort rätta benämningarna på släktrelationer. ;)

  SvaraRadera
 10. Vi var kanske inte helt i baby-making skedet då i lågstadieåldern ;)
  Hälsa Poffer då du ser honom, det är ett tag sedan jag sett honom sist

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)