torsdag 13 oktober 2011

One of those days

Borde nog inte ha stigit ur sängen alls imorse. Huuu en sån dag. Har nästan ont i halsen av allt galande till pojkarna som varit helt galet vilda idag. Aj att varför vi låter dem spela så ofta, för annors blir man galen då de flänger omkring här inne. Ja och idag tänkte jag att vi kör spelfritt. Så de har rusat runt, rivit fram allt (då de nu har höstlov och all tid i världen), spelat både fotboll och innebandy inomhus tills jag blivit tokig.
Ett lås borde absolut fixas till pojkarnas rums gliddörr men då det inte går att skruva i den då den är av nåt skräpmaterial. HUR ska jag hindra minstingen från att komma in och bli skadad? Idag bet Trapp honom, hårt, i foten då jag inte kom och tog ut honom (för femtioelfte gången på tio minuter) tillräkligt snabbt. Stackars lilla skrutt.
Hade planerat att åka till Östra centrum för att leta efter vinterskor och halare till Tripp innan kölden faktist kommer helt på riktigt. Planerna gick dock i kras då jag märkte på vilket humör jag var på och hur uppskruvade de där barnen var. Det enda Tripp kunde tänka på var att köpa leksaker, köpa leksaker, köpa leksaker. Jösses. Han har födelsedag om två veckor men tydligen grymt ha-begär. Hoarder. Han med. Stackarn.
Fick endå nåt till stånd. Gick igenom soffans gömma, vi förvarar faktist alla våra vinterkläder och mellansäsongskläder i fel storlek där, och tro mig det är en heeel del det! Har ju alla storlekar sparade för att de hoppeligen passar någon i nåt skede.  Valde några jag sku kunna föra på loppis och byta ut mot vattentätare sen då det behövs. Väljer nästan bara vattentåligt nuförtiden, det förenklar livet en hel del. Ja och så spenderade jag alltför många timmar letandes efter halaren åt Tripp på nätet. Men får nog bara masa oss iväg till butiken någon dag istället. Han är tydligen rätt kräsen och vi vill ju vara säkra på att halaren faktist känns bra och att man kan härja villt i den. Hade en Polarn och pyret halare i storlek 122 som egentligen passade liggandes där under sofflocket, men då grenen kommer så lågt ner vägrar han tydligen ha den på sig, för man kan inte springa så hårt då.
Förresten, har du provat på dedär vacumpåsarna man kan förvara saker i? De är helt bäst! Vet inte vad jag sku göra utan dem. Helt sjukt mycket utrymme sparas då man tromar in allt i en sådan och bara suger ur luften.

Nu tänker jag byta om till springkläder, ta en panadol för att kunna ignorera mina vrister som bråkar igen och fara ut och springa bara sambon kommer hem från jobbet. Jag är helt säker på att jag varit så bitchig idag då jag inte fått springa sedan förra veckan. Så nu hoppas vi det lättar.

7 kommentarer:

 1. Vad kul att du tittat in så att jag nu i min tur hittat din blogg! Åh nej... det där har jag framför mig imorgon. Att plocka fram alla vinterkläder och stuva under sommarkläderna. Har funderat på dessa påsar. Kanske man borde ta och göra slag i saken? :)

  SvaraRadera
 2. Stora kramen till dig. Undrar om det inte är månen som ställer till det ;) Haft den förstfödde idag som inte sovit dagssömn och som inte orkade med sig själv eller andra.
  Precis som jag förutspådde kom nattskräcken som på beställning då ha över trött, så ha precis suttit brevid och tröstat tills kontakt nåtts. Helt klart är det jobbigt att vara liten...

  Dessa vacumpåsar är nog helt nyt för mig, säg..var hittar man sådana?

  SvaraRadera
 3. Vilket praktiskt förvaringsställe! Jag kan tänka mig att ni har en hel del kläder. :)

  SvaraRadera
 4. aaahhh...one of those days. Hoppas att det känns bättre idag! Bilden är instucken i ett kuvert, frimärket köpt och adressen skriven på kuvertet. Nu återstår det att hitta en postlåda. Men du kan förvänta dig ett brev i början av nästa vecka! Ha ett skönt veckoslut!

  SvaraRadera
 5. Jag har varit lite skeptisk mot vacuumpåsar, måst jag erkännja, men om alla dedär halarna rymmts där i er soffa å är jag såld! Varifrån har du skaffat dina?

  SvaraRadera
 6. Jag älskar vacuumpåsar men har bara hitta skitpåsar hittills!!!De var från Clas Ohlson. Varifrån var dom där som man kunde suga ut luften med dammsugare? Bi som har just inget förvaringutrymme (3 olikaslags skjul men inget varmt så alla saker kan mögla) behöver asap bra tips för att få kläderna ngnstans gömda inomhus.

  SvaraRadera
 7. Som jag skrev i det nya inlägget Jenni, så är de flesta från Prisma eller Saiturinpörssi. :)
  Men bra att veta att jag då inte ska köpa nya från CO, hade nämnligen planerat en liten utfärd dit för annat smått och gott.

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)