onsdag 26 oktober 2011

Shopping, again.

Andra rundan till Östra Centrum inom en vecka. Huu. Idag var det stora pojken som sku söka födispresenter. Det börjar vara jobbigt redan. Inte allt duger mer. Eller nå duger, jo, men man vill ju att han blir riktigt nöjd! Han har ju så sjukt mycket saker redan så också det börjar ställa till det, om inte man har råd att satsa på sakerna som går i en högre prisgrupp, och det har vi ju fortfarande inte. Men sådär halvt i smyg plockade jag nu det han gillade mest och köpte det medan han fortsatte kolla runt med svansen (Trapp) efter sig. Skönt att ha det överstökat. Men vilken pärs alltså, fast det var "roliga" saker vi kollade och köpte. Inhandlade också tallrikar,muggar och servetter i Halloween och Starwars tema, starwars köpte jag tom. dubbla uppsättningar av för Trapp meddelade genast att han ska ha av dem på SIN födelsedag (som är i Juni). Imorgon eller på fredag måste jag ännu släpa dem till Prisma för att köpa kex, godis, limu och ingredienser till alls det ska bjudas på (som jag ju inte alls ännu tänkt ut..). Huhhuh säger jag bara. Lägenheten alla dyrt och heligt lovade att de sku hålla städig efter det förra helvetiskt stressande kalaset en månad sedan har förfallit och jag känner redan pulsen skena då jag ser mig omkring. Men jag äter hellre lugnande (förutom att jag nu inte har sådana längre) än låter det bli lika hemskt som senast. Att fira min älskade unges födelsedag ska ju vara fint, inte hemskt. Bara det inte sku vara så himla råddigt här jämt.


Middagen avnjöts (nå njöts och njöts då den minsta typen bara fäktades mot maten och slängde ner allt han fick framför sig då han inte illtjöt så jag skämdes ögonen av mig och öronen höll på att trilla av) på det gyllene M:et då tröttheten och hungern hos samtliga höll på att ställa till katastrof.

En hamburgare utan nåt tack! Nej inga kryddor på biffen heller. Fast det mesta kastade han endå ner på golvet...

En lycklig ägare till en ny pipo. Den ligger bredvid i sängen också.
Han har nya märken alla dagar. Idag hade kyrkoråttan lekts lite väl allvarligt så han flugit.
Igår märkte jag ett sjukt stort, uppsvullet blåmärke på smalbenet,av att ha fallit neråt i trapporna
Bröderna, ganska roligt då de är klädda liknande tycker jag.

9 kommentarer:

 1. Kalas ja... Hade ju tänkt ha det nu inkommande helg, men vi har begravning istället på lördag. Så det blir uppskjutet till allhelgona istället. Och Jenna har ju så billiga presentönskemål, slalomskidor eller cykel... Tja...
  Förresten visade jag bilder på Tripp åt henne här om dan och berättade att de fyller på samma dag! Hon blev så glad att få se en som har födelsedag samma dag som hon själv!:)

  SvaraRadera
 2. Jättesöt mössa på jättesöt pojke! Vi var också och äta efter Simeons terapisession på Hesburger (som gammal Åbo-bo MÅSTE jag ju välja hese framom Mäkken), men här var det nog idel solsken hos alla inblandade. Tror jag aldrig sett Lykke så salig som när hon fick dippa franskisar i ketchup och suga i sig härligheten! :)

  SvaraRadera
 3. Sanna- oj nej. Inte roligt med begravning. :( Här blev det som tur inte så dyra presenter i år. Lite figurer och ett par StarWars böcker på engelska jag hittat på loppis för en tid sedan. Vi har också kompiskalaset den 6.11. Jo han har också sett bilder på sin "låtsastvilling" tidigare. Nog är det ju ganska roligt med en sådan. :)

  Mammaspring- Jep. Kunde inte motstå dem, och den blev ju så kär till honom. De går alltså att ha åt båda hållen, antingen helt grön med en stor svamp eller randig med en liten svamp. Varm är den också då den är dubbel.

  Linda- Oo, tack. :) Visst är har rätt gullig ju. ;) Hese är big no-no för mig. Har aldrig blivit vän med deras mat. Sorry. Lukas har väl bara haft så ont i munnen tror jag, det blöder hela tiden vid ena framtanden och hellst vill han bara äta gröt för tillfället. Ja och franskisar gick det nog ner ett par helt nöjt. Men han hade suttit länge i vagnen och ville väl helt enkelt inte sitta mer. Ville bara verkligen inte släppa ner honom och krypa på golvet där. Huu.

  SvaraRadera
 4. Jag passade på att inhandal lite födis presenter nu då jag var ensam i Sverige. Blev lite dvdfilmer..till killen som inte ser på tv:) Men det tar inte så mycket plats och måste passa på då man hittar svenska filmer.

  Du är galen som far ensam med tre barn och handla. Lyfter på hatten!!!

  SvaraRadera
 5. Oh, ensam till Sverige. Lyx! Jag var där senast 2007 då Trapp var 4-5 månader gammal då mina föräldrar bjöd oss på kryssning för att fira födelsedag. Men inte ensam då. ;) Ja det lönar sig alltid att köpa nåt bra i förväg om man hittar! Ja galen blir jag nog varevigaste en gång kan jag tala om för dig. Men man har ju inte riktigt nåt val.

  SvaraRadera
 6. Hade husmorssemester, som min kusin säger. Hon bjöd mig över. Hon bjöd på ansiktsbehandling (har egen salong) och logi med underbar mat. Skönt få sova två nätter, även om man nog vakna till nu som då...men behövde ju inte stiga upp;)
  Behövdes verkligen lite ensam tid, även om man nog saknar sina små då man är borta.Men ack så behövligt och nyttigt.

  SvaraRadera
 7. Ja de här mad födelsedags presenter är nog inte lätt, Har samma problem alla år. Ännu värre e de att hitta åt släktens barn. Sb fick i år nog en lite dyrare present

  SvaraRadera
 8. Hittills har det nog varit lätt. Brukar göra dem glada med det de vill ha, leksaker. Sen brukar de få vettigare (och lite dyrare) saker av min familj, sådant de behöver. Men nu sa jag just till syrran att det faktist börjar bli jobbigt. Kan tänka mig att det blir värre med åren, o dessutom mycket dyrare önskemål. :/ Tur (och tyvärr tycker jag) har ingen i släkten ännu barn så det ligger först framför mig.

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)