måndag 9 januari 2012

Början på veckan

Började inte bra.. Då vi sku krypa i säng märkte sambon att det kar nåt blött och konstigt i sängen. Lilla gubben hade kastat upp i sin säng, krypit över i vår, tydligen ännu spyende, och somnat. Så kom det ännu mer då han vaknade till lite. Bytte lakan i båda sängarna, försökte på nytt och swoosh så flög det mer omkring ännu flera gånger.. Not so nice. Efter tre somnade vi äntligen till lite, vaknade nog ännu många gånger under nattens lopp. Sambon gick redan tidigare på natten bredvid Tripp så han sku få sova lite mer. Tröttheten är enorm kan jag tala om för dig.
Undrar om det kan vara att han åt avocado i sushi? Som mindre spydde han ju många gånger, alltid då han ätit avocado?! Eller så är det av samma Trapp hade förra veckans onsdag??Då mådde han illa en morgon. Svårt att veta. Nu verkan han som tur må bättre. Han var nog så liten och ynklig inatt, men duktig. Min kära parvel.

5 kommentarer:

 1. Voli lilla stackare. Men de verkar nog klara det bättre än vi vuxna;)

  SvaraRadera
 2. Fy usch spysjuka är det värsta som finns....Stackars lilla skrutt !! Hoppas han snabbt blir frisk igen !

  SvaraRadera
 3. Det var tydligen en kort version som tur. Har ätit som vanligt och varit sig själv idag. Misstänker faktist mest avocadon. :/ Annors hoppas man bara att inte någon annan mår illa inatt. ;)

  SvaraRadera
 4. Tråkigt sånt där. Eller tråkigt är vääl inte starkt ord nog. Vi har alla 6 gått igenom magsjuka och nerspydda sängar har det vart här också. Usch och fy. Hoppas ni andra klarar er undan!

  SvaraRadera
 5. Uj, 6 på en gång, eller på raken är liiite väl mycket kan jag tro. :/

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)