tisdag 24 januari 2012

Premiär

Igår, efter timmar av tjat,hat,gnäll och allmänt dålig feelis från skolpojkens håll fick jag utlockat dem till isen. Det var inte lite saker vi hade med då vi förflyttade oss till isen man ser från vår balkong. För att komma dit med vagnen hamnar man dock gå en rätt lång omväg för tillfället då det är så mycket snö runt omkring. Väl där var det bara idel glada miner och de var båda så duktiga, vingliga men duktiga! Tripp satsar på fart medan Trapp verkligen koncentrerar sig på att hållas uppe på benen. Eftersom där var så mycket snö på isen fick också Trull vandra omkring, med en hjälm på huvudet såklart. Föll gjorde han dock inte, lika bra så!

Han har varit klängig,sur,konstigt lugn och sovit dåligt.
 Nå det tränger ju en tand igenom i övre käken visade det sig! Att man inte fattade det före kommentaren i inlägget under..Det är ju liksom tredje barnet. 
Vårt ekipage
Den nöjda ungen, äntligen platt mark,fast vi är ute! 

Innan vi for hände det en lite krockolycka, jösses ett sådant ljud det kom, jag var säker att det sku ha blivit hjärnskakning, igen.Efter lite nedfrysning med grönsakspåsen var han dock färdig att gå ut till isen. TUR! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad för varje kommentar! :)