fredag 6 januari 2012

Rockfunderingar

Borde hitta en längre, vattentät vinterrock. Fick nämnligen rockpengar till julklapp. Svart och vitt faller bort, gillar inte färgerna. Hittade en bra modell men då den gröna är slut undrar jag nu ifall jag täcks gå omkring i en såhär shockerande färg.

        Jag antar att färgen är nåt däremellan eftersom detta är frågan om samma modell men olika nätsidor.

6 kommentarer:

 1. Självklart kan du ha denna uppiggande färg!

  SvaraRadera
 2. Men då borde jag sen igen ha Visa och det har jag ju sidu inte. :( Får försöka lista ut nåt sätt att få den hemklickad på utan att själv äga det där kortet jag inte ens vill äga.

  Tycker modellen ser så bra ut och färgen kommer ju inte åtminstone emot på gatan alltför ofta. ;) Frågan är bara om jag är lika färgkär om några år. Men man kan ju kanske anta det då det varat redan i så här många år..

  SvaraRadera
 3. Vad fin! Var hittar man en sådan?

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig rock! Tycker den där undre färgen är fin..den kan man nog int bli less på ?

  Kunde annars int låta bli att kommentera då jag såg din blogg ( surfade runt och hamnade här via andra bloggar) tänk vad världen är liten, ditt ansikte är ju bekant ( o du behöver int vara rädd, jag e ingen stalker :)

  SvaraRadera
 5. Haba- hih. Grattis till den nya,fina lilla familjemedlemmen!! O ja tror nog inte heller man blir less på lite färg i detta mörka land.

  Anonym- Jag beställde från http://www.smilebutiken.se/shop/ Billigare än här hemma också med postkostnaderna. O det räkte med visa electron. På http://www.outnet.fi/fi/didriksons-takit.php hittar du den också. Fysiskt kan den visst provas i retkiaitta i stan. http://www.retkiaitta.fi/product/10441/didriksons-celeste-w-jacket

  Nu är den alltså beställd. Sen hoppas vi den är lika bra som den ser ut på bild också i verkligheten. :)

  SvaraRadera
 6. Oj vad fin rock! Jag söker också efter en lite längre och varm vinterrock. Har gått med min gamla hela graviditeten nu och inser att när graviditeten är över så kommer jag inte kunna ha rocken för jag kommer känna mig gravid fast jag inte är det då den är så pösig. Så nu ska jag jaga efter en lite slimmare version som går en bra bit över magen. Berätta gärna vad du tycker om den där rocken sedan när du får den!

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)