tisdag 6 mars 2012

Den förstfödde

Han är så underbar med de yngre för det mesta. Har alltid babyfeber och ville som yngre tom. nappa någon annans baby i bussen då jag sa att vi inte ska ha fler. Brukar orka underhålla och sköta om små han träffar. Visst tappar han nerverna med sina syskon rätt ofta,de vet hur man ska reta gallfeber på honom,men oj så han är en duktig storebror.Älskar och beskyddar.
Imorse hann han leka en stund med den yngsta innan han måste iväg till skolan. Både med att skuffa honom i hans favorit,den gula köpkärran man ser på bilden, och så bära omkring honom i korgen. Han gillar att tränga in sig i korgar,lådor och andra små utrymmen för tillfället.

 På kvällen då jag fick dåndimpen då inte Trapp åt utan sku ha mig och mata honom (jag matar inte fyraåringar!) så visade han igen hur duktig han kan vara och matade sin lillabror. Min fina son.

6 kommentarer:

 1. Fina storebror ; )
  De är så fina dina pojkar!
  Vår storebror är väldigt fin med småbarn han med (med mellanbrorsan strider han ju nog visserligen så stopporna yr ).

  SvaraRadera
 2. No jo nog strider de här två äldre också,ibland känns de som om de inte gjorde annat, men nu på sistone har de *ta i trä* faktiskt lekt en massa tillsammans också.De här Beybladen har varit bra, dem har de lekt med i många,många timmar per dag. :)

  O tack,nog är de ju det! <3 Jobbiga,men underbara!

  SvaraRadera
 3. <3 Samma här, de slåss och sköter om varann. Syskon är nog det bästa man kan ha!

  SvaraRadera
 4. Va söta de är tillsammans. William beter sig liknande gentemot tvillingarna, speciellt Milja. Och Milja svarar med att klappa honom på håret och gullgulla sig. :D Jag hoppas att det håller i sig!

  SvaraRadera
 5. Kan man lugnt säga!! :) Jag är nog SÅ glad att det blev som det blev, alltså tre underbara ungar. (Det var ju inte precis helt under vår kontroll så att säga ;) )

  SvaraRadera
 6. Ja han har då haft mer att vänja sig med på en gång med tvillingsmåsyskon. :) Här kan den yngsta nog ockås charma,göra miner och spexa.Men så kan han också vara en riktig retsticka (redan?!). Springer iväg med det de håller på och leker med,drar i håret och nappar glasögonen,biter (bara Tripp konstigt nog) eller blockerar vyn till TV:n. Men det är kanske mer om han känner att han inte märks av dem. Då de inte är hemma är han också helt olycklig (amningsvägrade tom i tre eller fyra dagar förra sommaren då de inte var här). Så nog är syskon guld värda!

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)