fredag 9 mars 2012

Om att föra och hämta

Tre timmar och femton minuter gick det åt den trevliga resan mellan skolan och hemmet idag. Underbart. Glömde också plåmboken hemma då jag hade tänkt gå till butiken på vägen hem. Igen, underbart. Nå, så småningom borde pojkarnas farfar komma och plocka upp de två äldre. De får åka på loma igen till Esbo. Inte roligt för den yngsta i familjen men jag ids nu inte tacka nej åt lite mer tystnad i huset. Kanske man får sova en tupplur imorgon till exempel?! Kanske få fröna sådda innan sommaren är här? Hade tänkt göra det redan förra veckoslutet, men hallå, det är inte mycket man får gjort medan den yngsta är hemma och härjar. Hopplösa unge. Kära barn.

4 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att allt tar TID !
  Vi har bara 2 km till skolan men även det kan ta timmar ; )
  William (10år)har långsamhets rekordet på 2 h och 30 min..... ; ))( Då blev jag rätt orolig för han hade ju naturligtvis telefonen på tyst).

  Njut av att endast ha ett barn imorgon!Härligt att farföräldrarna ställer upp!

  SvaraRadera
 2. Hih. Ja mamma har nog också fått oroa sig över då jag gick hem med min kompis på lågstadiet. Det fanns ju så mycket på vägen.. ;)

  Vi har lite på 6 km. Åker både buss och går (lite på 2 km blir det väl nu vintertid fram& tillbaka till bussen). Idag hade vi otur och hamnade vänta på bussen rätt länge tre gånger av fyra. Minstingen bar jag åtminstone på ryggen idag istället för att ha sirenen och tjuta i kärran.Men inte var han riktigt nöjd där heller. Han ska gå. Men den elake modern tycker att ingen annan kanske vill vänta på att ungen går 4 km i dagen då han sällan ens går åt samma håll som resten av flocken. ;) O där är så mycket bajs överallt nu som han såklart inte förstår att akta. O bilar. Han har upptäckt bilvägarna och sku hellst gå där.. Suck. :)

  Visst är de snälla. Pappa har också fört Tripp tre dagar denna vecka, vi har haft lyxen att inte behöva föra honom till åtta. Vet inte hur vi ska fixa det nästa vecka. Avskyr att väcka barn. :(

  SvaraRadera
 3. Blir nog långa dagar, kram till er. Hoppas du får något gjort med terroristen hemma. Förstår precis. Men ack så nyttigt för de små att de själva måste ta initiativ till lek och lära sig vara individer och inte medlem av en flock. A är nog så vilsen utan W, men nu har han lite börjat leka för sig själv, så det tar sig. Men mycket bus hinner han ännu med. Flinar där fast han vet att han gör något förbjudet:)

  SvaraRadera
 4. Nå, som tur fick vi ju en hel del hjälp med förandet och hämtandet för ja nog tar det en tid att ta sig fram och tillbaka flera gånger i dagen med detta patrask.
  Nå jo, nog tycks han klara sig,men det är nog en hel del dumheter han hittar på då de inte är här och underhåller. Än har vi nog inte fått nåt vettigt gjort,hade sån grym huvudvärk några dagar,får snart börja sätta fart på innan de kommer hem.

  Ja gullena, de vet nog att de slipper lättare undan då de visar sin söta sida. ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)