måndag 5 mars 2012

Mårran

I bussen på morgonen utbrast de större pojkarna plötsligt hårt -Titta mamma, Mårran!!

Visst hade de rätt! Där stod hon plötsligt,stor och kall. På eftermiddagen på vägen hem steg vi av bussen där vi sett henne på morgonen. Där stod hon ännu kvar som tur.
Vill du se Mårran?! Kom till Vik.

Tur att hon inte mårrade, då kunde de ha blivit rädda..

Tycker nog det är lite fräckt att dessa lättviktare kan gå på skaren sådär bara.Själv plumsar man ner i djupet ifall man försöker.

Mårran och månen
Tänk att någon fått en sådan idé och orkat göra en sådär stor! Ganska imponerande!

5 kommentarer:

 1. Det är biologistuderanden som har byggt morran :) Mannen jobbar där i huset vid morran, och han hade sett hur ett gäng glada halarklädda typer byggt morran med hjälp av stege, spade och öl. De tomma ölflaskorna fick agera ögon :D Vi körde en sväng där förbi idag så att pojkarna fick se morran. Eino tyckte att den var "wau!". Sampo sade inte så mycket.

  SvaraRadera
 2. Ja jag tänkte först skriva om ögonen och undra om "alkohoolilla oli osuutta tapahtuneeseen..", men iddes inte, det KUNDE ju ha varit något föräldra/barngäng också. Men tydligen inte. :) Gissade lite att de måste ha haft stege då hon är så hög.
  Men visst är hon Wau! O vad roligt att din man jobbar där. :)

  SvaraRadera
 3. Vi är biologer bägge två, han undervisar där på uni i Vik och jag på högstadiet i Botby! Vi bor i Nordsjö. Kanske vi borde ses nån gång irl?

  SvaraRadera
 4. SÅ underbart fin Mårra :)

  SvaraRadera
 5. Vad roligt, biologer låter bra! :) O visst sku man någongång kunna träffas, är bara usel på att få sådant till stånd. Vi har också fastnat lite på området,kommer väldigt sällan iväg. Men kanske om ni sku komma hitåt? Komma till vår asukaspuisto eller nåt? :)

  RockMom, visst är hon det! :) Rätt imponerande!

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)