fredag 2 mars 2012

Jag ser ett mönster

Tisdag, torsdag, parkhäng -inomhus den senaste tiden.  Sparar er från bilder av små skolpojkar och vår Trapp som bleydar,bleydar,bleydar. Trapp var i parken sju timmar igår, och stortrivdes. Fyra timmar lekte han, helt underbart, med de större pojkarna. O tänk, jag log upp till öronen då han blev kallad för sitt riktiga namn igår, isället för "pikkujäbä" som varit hans tilltalsnamn där tidigare. Nu är han nästan en i gänget. Nästan. Men stackarn. Igår kom verkligheten verkligen min fyraåring i ansiktet. Någon av de pojkar som bara var där inne ett tag hade visst tagit hans "dragdel", en röd (alltså lite speciell), som hör ihop med dessa beyblade. Han satt där med tårarna rinnande och fattade inte att den inte längre var kvar i parkhuset. Får nog försöka tala lite med dem nästa gång vi ses och fråga ifall den kanske bara av misstag åkte ner i någons ficka då de också hade några med sig. Sorligt då det försvinner saker sådär. Förstår väl att de har pantsystem till en hel del leksaker/spel/klubbor här i vår park.
Ute stannade vi också en liten stund. I regnet. Passade väl med mitt humör.
Min lilla var tydligen mer arbetsledare och underhållare. Tror helt enkelt han märkte att han inte fick bollen att röra sig med sin lätta kroppstyngd. Tänk att mitt barn har blivit sådär socialt!  

Någon lämnade porten uppe i nåt skede. Någon var genast ute på rymmen.. Så fångade den dumma mamman barnet och ställde honom på insidan av porten.

blaah så tråkigt att vara instängd! 
Jag tror vi kommer att ha fullt upp då snön smälter och han har lite mindre kläder på sig. En liten nyfiken rymmare, det är vad han är för tillfället.. Alldels orädd för omvärlden.

Åkte till Östra centrum då sambon och Tripp kom från skolan. Hade tänkt köpa nya vattentäta utebyxor. De förra sprack ju då vintern kom. Men fast jag gick igenom alla sportbutiker hittade jag inga passliga (för ett pris jag sku ha råd med). Får se hur vi ska lösa detta. Börjar vara ganska varmt med vinterbyxor i dessa plusgrader och nu kommer jag ju inte att komma iväg någonstans och shoppa på ett par veckor. Argh.

Ifall du råkar se vattentäta byxor (tunna med hög vattenpelare) för ett bra pris, tror du du kunde tipsa mig?! Skulle vara väldigt tacksam! 


Då jag kom hem halv tio måste jag ännu ta vara på sista kvällen sambon var hemma och for ut och springa i en knapp timme med mina nya broddar. Inte var de heller perfekta, tyckte de hade lite för korta broddar för att jag sku ha kunnat lita helt på dem på de där isvägarna. Men visst känns det säkrare än bara vanliga skor.

Idag har jag haft stegring och ont i halsen. Nu hoppas vi att det bara försvinner och inte blir värre. NU har jag då sannerligen inte tid att bli sjuk!!

2 kommentarer:

  1. I alla fall i Jyväskylä brukar Sportia ha bra priser på Rukka-kläderna. Eller jag tycker att det ofta brukar hänga fina kläder till passliga priser på reaställningarna. Heja dig med barnen!

    SvaraRadera
  2. Det är lite lång väg till Jyväskylä bara. ;) Nånej, men så hittar du säkert bättre storlekar just på rea då du är så smal. Mina storlekar går rätt fort åt. Får väl försöka ta en tur till butikerna då de större åkte iväg till svärrisarna över veckoslutet. BEHÖVER ju ett par, NU. Får väl kanske lov att snällt betala fullt pris bara. :/ Det fanns några till "settihinta". Men då jag redan har en fin och bra rock jag köpte förra året så känns det väldigt onödigt.
    O tack! :)

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)