lördag 31 mars 2012

Sista Mars

Det var den månaden då. Mars. Vår Tripp heter förresten Mars i andra namn. Så han tycker lite det är hans månad. Fast mer var det nog planeten vi tänkte på då han fick sitt namn. Hur som hellst, lite tufft och ovanligare är det ju. Om man nu får säga så själv. ;)

Idag har vi hur som hellst städat och spelat, städat och råddat, samt haft sushikväll till ungarnas glädje. Bjöd också in pappa som inte hade några andra planer för ikväll.Skickade iväg sambon för att köpa mer fisk och ris så det sku räcka till alla, men så blev det också en massa över. "Så  synd" alltså. Nu "hamnar" vi säkert äta en gång till ikväll, säkert blir det kvar till och med till morgonmål för pojkarna.

Babyn hittade ett nytt ställe att hänga på. Trivdes där en lång stund.

Tills han hittade Trapps mössa och hellre hade modeuppvisning

De hade härjstund i vår soliga säng en lång stund med Trapp.
Bara några tårar fälldes, mest var det skratt som tur.

Städade undan, någon plockade fram igen, städade undan något annat drogs fram igen.
Men det blev dammsuget till sist!

Så kunde sushifesten börja. Fast Trull vägrar ännu äta av dem. Hoppas han kommer över sin trauma i nåt skede! Det är ju så himla gott!!

Nu står där en stor vas med videkvistar och väntar på att dekoreras. Inget fick de som ska vifta på dem imorgon att pyssla mer än att de färlagde små paffägg jag klippt ut så det verkar falla på mitt konto i år igen. Nå. På ett sätt gillar jag ju att pyssla meeeen... Nog kunde de kanske göra lite själv också! Kanske jag lämnar en del till morgonen? Fast då borde vi väl leta fram nåt passligt att ha på sig också, vi är dåligt förberedda, helt tydligt. Funderar också på vad jag ska knyta fast den yngsta med så han inte bara leker kamikaze i trappuppgångarna medan de andra läser upp ramsan. Han får nog vara en fastbunden katt minsann. 

2 kommentarer:

  1. Ljuvlig sushi! Blir sjukt avundsjuk... :)

    SvaraRadera
  2. På bilden ser man inte ens allt. Det rymdes ju inte mer på bordet. :) Det är riktigt rolig mat att göra, och SÅ värt jobbet!

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)