lördag 5 november 2011

Bänken

Kollade på bänklådan i Prisma genast då de började sälja av den. Har en förkärlek till dessa bänkar man kan gömma saker i. Priset var dock 54€ då, så fortsatte mitt liv utan lådan. Nå. I förrgår då vi var på uppköp såg jag att den var på rea. 15€ fick man betala för den nu. Gissa om den fick slinka ner, ok tromas ner med milt våld i den överfulla syskonvagnen?!
Igår byggde jag ihop den med hjälp av den yngsta i familjen. Alltså han försökte sätta sig på bitarna jag just lagt emot varandra för att skruva ihop, äta upp skruvarna jag behövde och krypa iväg med verktygen samt klotta i limmet jag limmade fast bottnet med. Så tack där unge man... I stressen kom det lite skråmor på framsidan men det sku ha kunnat bli värre.  Idag fick jag det sista fastskruvat och nu är den fylld med utklädningskläder. Fin!

7 kommentarer:

 1. Oj, den var fin! Roligt med krittavla, vilket fynd. :)

  SvaraRadera
 2. Jag hade faktist lust att ta två av dem, men tyvärr tror jag vagnen sku ha sagt upp kontraktet då eftersom vi ju hade allt till kalaset,mat och limu i enorma mängder.. :(

  SvaraRadera
 3. Vilken Prisma? JÄTTEFIN! Fanns det ännu kvar av dem?

  SvaraRadera
 4. Denhär är från Viks Prisma. Så inte helt i era knutar. ;) Där var två eller tre kvar då på torsdag, så vet inte hur det är nu.

  SvaraRadera
 5. Tack för tipset! Tog barnen med och for på söndagsutflyft till Vik :) Prisman var ju helt MEGA! Det fanns två kvar (hade ringt och reserverat den ena) och köpte sedan båda (ena åt min syster som blev jätte ivrig då jag berättade). SÅ FINA! Tack!!!

  SvaraRadera
 6. Oj vad roligt! Varsågod!

  Ja tänk vad roligt att försöka ta sig igenom den (oftast båda våningarna såklart) med tre barn alltid då vi är på storuppköp. ;)

  Rekommenderar alltså bara att ni bygger ihop dem utan "hjälp" av småbarn. Jag höll på att få spader på min hjälpreda. ;)

  SvaraRadera
 7. Jag hade min lilla hjälpreda (eller borde man kalla henne stjälpreda med), höll verkligen på att bli galen! Hon tappade hela tiden bort någo skruvar och sku kliva in i lådan innan den var klar etc etc. Men klar blev den (dock blev fyra "trätappar" överlopps, hade glömt att sätta dem i all hast :))

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)