torsdag 3 november 2011

Ooo HOPP!

Eftersom vi har en så programfylld dag imorgon bestämde jag att vi går och kalasshoppar redan idag. Sagt och gjort. Hämtade finaste skoleleven redan före mellanmålet och så blev vi och åt på skolgården innan vi åkte iväg till Prisma. Man är lite väl självdestruktiv om man åker iväg på tom mage nämnligen.


Trapp insisterade på att jag sku fota den grå himlen. Så uppiggande väder alltså. Verkligen. 
tuffingen fick också äta sitt mellanmål själv.

 De hann visa lite tricks också innan vi gick mot bussen. "Bakvolt" från gungan och hopp från kanten. Trapp trodde det också kanske kunde klassas som volt och var nöjd med sin insats.
 Ingen risk att man har långtråkigt med dessa som sällskap.

Så genomled jag ännu ett helvetisk shoppingtillfälle med ungarna yrandes omkring. Tänkte skriva i släptåg men det hade ju varit enkelt.Detta var inte enkelt. Verkligen inte. Denhär gången heller. Men nu fick Tripp välja allt  vad han vill bjuda på sedan på söndagen då kompisarna kommer. Så sägs det ju att man ska vänja barn vid butiker så de inte skyr dem som äldre (talar om min kära sambo här). Men man sku ju hoppas att det så småningom sku gå hem hos dem hur det är jag förväntar mig att de ska kunna bete sig...

2 kommentarer:

  1. Jo hjälp, inte är det så där bara att såsa mellan hyllor i lugn o ro med barnen i släptåg :)

    Jag har lite börjat undvika att ta mer än en igången med till butiken. Eller ja, de äldsta sköter sig ju nog vanligtvis. Och 4-åringen sköter sig om hon är ensam. 1-åringen sköter sig...inte alls! Vägrar ju sitta i vagnen nuförtiden också så jippi.

    SvaraRadera
  2. Alltså sku jag kunna sku jag ju typ aldrig ta med dem! Det är ju en njutning att gå ensam i butiken nuförtiden. :D

    SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)