onsdag 9 november 2011

Små vampyrer

Kan bara säga att jag mycket väl förstår att många slutar amma sina små vid den tidpunkt de får sina första tänder. Aj. Inte för att han ens biter med flit, de är bara så nya att han säkert inte vet hur han ska hålla munnen för att inte göra mig illa. Ja eller han fattar väl inte ens att han gör mig illa ibland. Plötsligt har man bara fem sylvassa, vita gaddar där framme i munnen, som dessutom gör ont då de kläms igenom skinnet.

5 kommentarer:

 1. Jooh, jag slutade amma tvärt vid midsommaren när herremannen bet till så det började blöda! Men han var ju redan 15 månader så det var väl okej. Lite vemodigt, men han gjorde beslutet för mig :)

  SvaraRadera
 2. Vår lilla gnager käkarna emot varandra nåt förfärligt för tillfället. Vet inte om det är just ovanan med de nya stora tänderna eller vad det är?! Men han gnisslar alltså tänderna hela tiden verkar det som, och detta känns ju mindre trevligt då man ammar. :/ Ouch. Men hoppas att det går fort över! (Också tandgnisslande för det gör mig nästan ännu mer galen, HATAR ljudet!)

  SvaraRadera
 3. Brr, jag börjar rysa bara jag hör ordet tandgnisslan!

  SvaraRadera
 4. Så andra "småbarn" har också gnisslat tänder. Freja gjorde det i en period för några månader sedan och jag hann spekulera det ena och det andra gällande tandgnisslandet. Nu hade jag dock glömt bort det, men känns skönt att andra 1 åringar också sysselsätter sig med det. :)

  Hoppas det blir slut på bitandet.och gnisslandet.

  SvaraRadera
 5. Men då får jag väl bara hoppas han också snart slutar med det äckliga! ;)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)