måndag 7 november 2011

Picasso!

O vad mitt lilla mamma-hjärta är stolt. Se nu vad min fyraåring som verkligen inte brukar ha tid att rita särskillt ofta har fått till stånd! Han som de gärna ville skicka till psykolog och terapeut för att öva sig på sin finmotorik då han ritade så "dåliga" streckgubbar på fyraårskontrollen. Pah! De sku ha sett vår äldsta i samma ålder. Han började rita ens nåtslags streckgubbar först då han var fem.
Jag bad honom rita ett farsdagskort till pappan. Pappan fick det dock redan... Surprise.

Aamos (alltså Trapp) pappans jobbkompis, en sten någon har ritat ögon på  (och till sist fick den också ben, bara för att han blev så ivrig,  det blev en hekoheko sten!) , en liten Lukas (alltså Trull) och så pappan. De ska klättra på den stora stenen.

8 kommentarer:

 1. J ritar inte någo gubbar ännu. Tror nog att han kan, men han är så noga med att det skall vara precis på rätt sätt - så han ritar helst monster med massor av ben och måååånga ögon! :D

  SvaraRadera
 2. Härlig bild!

  Stenen liknar Pacman :)

  SvaraRadera
 3. Visst är den fin! Den kom upp på väggen i köket. :)
  Så är det ju Oca för vissa, att de vill göra allt så bra de kan innan de gör det. Tycker de ska få rita vad de själva vill, har aldrig velat förstöra eller kommentera deras skaparglädje annat än med positiva ord. Inget ledande härifrån tex, "tycker du inte det kanske borde finnas ett par öron där vid huvudet eller?! ".

  SvaraRadera
 4. Vad fint, verkligen imponerad.
  Här ritar vår kille snabbt i några sekunder och så är teckningen klar. Frågar man vad det är så rycker han nog bara på axlarna och säger - nånting. :)

  SvaraRadera
 5. Jättefin ; ))
  Min Oliver var ungefär i samma ålder då han ritade liknande gubbar...På sidan av min BIL !!
  Jag kunde inte ens bli arg...

  SvaraRadera
 6. Veronica, låter bekant. :D

  Camilla, ne-ej! Huua, låter inte bra. :/ Fast tja, han ville väl "pimp your ride", så snällt av honom då. ;)

  SvaraRadera
 7. Ja och vår 4-åriga busloppa har nog sällan tid att sätta ner sig för att rita, så jag har på känn att hennes gubbar nog är ungefär av samma kaliber :) Väldigt fina alltså, ju.

  SvaraRadera
 8. Nadja, så är det ju, de har alla lite olika intressen. Tycker det är helt löjligt att börja stressa föräldrarna då barnet är FYRA år gammalt att det kan ha nå problem då det inte ritar tillräkligt fina typer.

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)