torsdag 24 november 2011

En ny vän

Var till Malm med barnen efter skolan för att söka tomteluvor, knytkalasstuff och en namnlös present till imorgon för skolpojken.
Vi hann uppsöka den offentliga toaletten några gånger under tiden. Andra gången, medan vi förberedde oss för att gå därifrån (stod utanför toaletten alltså), kom det en sådär passligt full kvinna ut från wc:n. Hon stannade vid oss och ojjade och vojjade sig över våra söta barn. Hur uuunderbara de var. Frågade om åldrarna och en hel del annat. Gratulerade mig för de fina barnen. Själv var hon tydligen mamma till sex(!) barn.
Slank iväg med mina trötta (underbara) barn efter en stunds artighet. Är inte speciellt förtjust i fullt folk då jag har sällskap av barnen. Fast hon verkade helt trevlig.
Stannade vid en klädbutik för att fingra på lite vackra klänningar jag gott kunde ha valt att köpa till galan ifall det plötsligt sku ha uppenbara sig lite pengar på mitt tomma konto. NO! HON igen! Fort försökte jag komma iväg med barn och vagn och pick och pack. Men nej. Hon följde efter. Babblande. Då vi köade till hissen ville hon kramas. Jag var ju en sån mammatyp. 
"Finns du på fejjsbååk då?" undrade hon. Njooo. Svarade jag vagt. "Vill du kanske bli vän med mig där då?!Jag kan leta upp dig om du ger namnet!"  Ööööh, njae, nej inte kanske endå riktigt. Försökte jag.  "Jag tänkte bara att då jag också har sex barn". Nå jo, men hej, inte blir vi nu kanske endå best buddies sådär bara efter att ha sagt hej (du i fyllan) en gång.
Nå så följde ännu lite kramande, både av mig och stackars,stackars Tripp som också fick en puss av henne. (Förlåt unge, nästa gång ska jag skydda dig!! )Inte för att han nu verkade ta det så hårt. Tyckte bara situationen var konstig och undrade varför jag inte vill bli vän på FB med henne.

Att sånt. Vi brukar med sambon skämta, att har man dålig feelis och tycker VI har det illa ställt, då ska man åka till Malm en stund. Realitychecken är rätt påtagande där. Vi är helt normala, om än lite fattiga.

6 kommentarer:

 1. Stackars hennes barn, tänker jag så här spontant. Eller är dom månne utflugna alla 6 redan?

  Btw, vad får man i Malm som man inte får i Itis? Eller Prisma? :)
  H: en som inte varit i Malm annat än vid bussbyten..

  SvaraRadera
 2. Vi försöker hitta en ny skolväska till Tripp. Hans förra har redan gett upp. :(
  Men ja, det är lättare att komma till Malm än till Itis för oss då det går en buss direkt från skolan dit.O sen kommer vi hem med en annan utan att behöva byta på vägen, som vi hamnar om vi åker till Itis. Där finns ju en massa butiker och mina favoriter UFF, en annan seconhandbutik jag just nu inte minns namnet på och så det där självbetjäningsloppiset.

  O jo, jag tänkte lite samma. Om det var hennes man som var lite i skymundan i hennes sällskap så är det ännu värre. :( Vågade inte fråga åldern på hennes barn. Är lite orolig för att provocera sådana som druckit.. :/

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vi skriver en kandidatuppsats med syfte att undersöka barns (under 10 år) inflytande på beslutsprocessen i en livsmedelsaffär. Vi skulle vara otroligt tacksamma om ni hade lust att svara på denna. Tusen tack i förväg!

  http://freeonlinesurveys.com/rendersurvey.asp?sid=wtgcfeh150htta2996670

  SvaraRadera
 4. Alltså... jag vet inte hur jag ska känna... Jag tycker synd om henne, jag tycker synd om dig... samtidigt blir jag lite frustrerad på kvinnan. Är ibland lite svart och vit... Varför sjutton ska man supa sig full mitt på dagen... och jo jag vet att hon troligtvis har en bra orsak... men hon har en ännu bättre orsak att vara nykter... Synd är det i varje fall!

  Ai kaveri på facebook efter ett hej... den var bra :)

  SvaraRadera
 5. mammaspring, nå jo. Jag blev helt paff då hon frågade. Och kände mig lite fräck då jag sa nej, fast jag vet att jag verkligen inte hade behövt känna så. O ja, synd är rätta ordet!

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)