tisdag 22 november 2011

Medan han hade ögonlappen på

Ja Trapp måste ju ha ögonlapp på högra ögat, två timmar om dagen, fem dagar i veckan. Han avskyr det. Avskyr! Blir argsint och har noll tålamod.
Idag ville jag föreviga fina stunder vi fick uppleva trots att han hade lappen på. Det gjorde mig så glad nämnligen!
lite akrobatik på soffan

båda visade fina trixs och njöt av varandras sällskap. Brukar inte vara så då lappen är på.

hittade en vacker discoboll och lekte med den en stund

och hör och häpna, han kan numera lägga puzzel! Jag är stolt!
Alla nio figurer fick han ihopknåpat utan att tappa nerverna en enda gång!
Älskade, jobbiga, underbara barn! Du har en vilja av stål och ett humör som lätt exploderar, men ett hjärta stort som oceanen, och skojar ofta glatt. Min lilla mjukis.

5 kommentarer:

 1. Så duktig han är och så roligt att se då den mindre skall göra likadant. Så är det här också..storebror är liksom det bästa och hans ord/handlingar är det som gäller.

  SvaraRadera
 2. Fast egentligen var det tvärtom denhär gången, minstingen började med yogan. ;) Men ja, den största bestämmer och de mindre svansar efter,lyckliga över att få vara med i gänget. Som det ska vara. :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Har han limlappar? Vi köpte en tyglapp som man trär på skalmen, och det blir inte tätt emot ögat. Den fungerar mycket bättre för vår 6-åring som verkligen H A T A R att ha lapp för ögat. Vi beställde från en firma i England som heter M'eye Patch, kom på en vecka och kostade ca tian för en lapp - som då också är ekologisk då den används om och om igen. Bara ett tips!

  SvaraRadera
 4. Nämen, är det DU? :D
  Jag kollade faktist runt lite i nåt skede,och såg sådana i tyg, men så blev det där. Hade lite planerat att sy en själv men fattade aldrig riktigt hur det funka.
  Inte går det väl att fuska med den då? För han fuskar så fort han kan. :/

  SvaraRadera
 5. Hej, jo, det är jag ;) Länge sen!

  Nä, det går inte att fuska med den, den täcker även sidan, och är större än själva glaset. För vår lilla som fick någonform av skräck för limlappar, och vi försökte köra med sjörövarlappar en tid (men där kan man först fuska!!), var detta vår räddning. Blir inget svettigt eller kliande, och de fanns i fina mönster att välja mellan. Här är linken: http://meyepatch.co.uk/. Är man händig som du syr man säkert en själv, men det är inte jag. Man trär in skalmen i ena ändan av lappen, och den andra kommer vi plastpluppen (finns också annan modell om man inte har plastpluppar). Nåja, reklamstunden är över! :)

  SvaraRadera

Blir så glad för varje kommentar! :)